Стейковый ніж відноситься до сервировочным столових приладів і зазвичай купується в достатньому для певного числа гостей кількості. Так само, як і звичайний стейковый, ніж з колекції Samura MO-V використовується для оброблення на порції піци або м'яса на індивідуальній тарілці.
Довжина клинка цього професійного ножа порівнянна з середніми розмірами стейків. Тонке лезо забезпечує його швидке проникнення у м'ясо, при цьому не тисне і не вичавлює сік. Ножі з гладкою ріжучою кромкою застосовуються для різання стейків слабкої або середньої прожарки.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | Samura |
Країна виробник | Китай |
Тип | Ніж для м'яса |
Довжина ножа | 25.4 см |
Довжина леза | 12 см |
Матеріал леза | Нержавіюча сталь |
Матеріал рукоятки | G10 |
Заточка леза | Двостороння |
Інформація для замовлення
- Ціна: 1 249 ₴