Виробник:

Пилосос акумуляторний KS VC40

Артикул: 93408
4 656 грн
4 799 грн
Доставка
Оплата
Гарантія
Відгуки (0)

Доставка по Києву

Вартість доставки при замовленні на суму понад 5000 грн безкоштовна!

При замовленні вартістю до 5000 грн. складає 100 грн.

Доставка здійснюється водієм до під'їзду.

Вартість підйому без ліфта розраховується індивідуально.

Підйом товару з ліфтом: 100 грн.

чайові не обов'язкові, але вітаються


Доставка по Україні

- На склад Новою поштою або будь-якою іншою кур'єрською службою

- Адресна доставка кур'єром Нової пошти

Способи оплати
Ви можете сплатити готівкою тільки при покупці у Києві та Київській області. Оплата провадиться виключно в національній валюті за курсом на момент замовлення. Співробітник нашої компанії оформить та передасть Вам усі необхідні документи. 
По безготівковому 
розрахунку  оплата здійснюється наступним чином: після оформлення замовлення, співробітник магазину факсом або електронною поштою надішле Вам рахунок-фактуру, який Ви зможете сплатити у касі відділення будь-якого банку або з розрахункового рахунку Вашої фірми. Для юридичних осіб пакет усіх необхідних документів надається разом із товаром.
Важливо! Виставлений рахунок дійсний протягом 3-х робочих днів. У разі якщо рахунок оплачується пізніше за цей термін, перед оплатою необхідно ОБОВ'ЯЗКОВО зв'язатися з менеджером для уточнення наявності товару на складі та повторного резервування. 



Додати відгук:

Цей бездротовий пилосос забезпечує мобільність прибирання без обмеження шнуром живлення. Він перетворюється на ручний пилосос для прибирання салону авто, а також у зручний компактний пристрій для очищення настільних поверхонь або підвіконня, текстильних поверхонь таких як дивани, крісла та матраци. Режим високої потужності HIGH 25000Па здатний зібрати пил, крихти та волосся з-поміж ворсинок килимів з високим ворсом.

Якісна двоступінчаста система фільтрації дозволить ефективно очистити поверхні та зберегти чистоту повітря. Мультициклонний метод фільтрації зберігає потужність всмоктування протягом усього процесу прибирання, навіть коли сміттєзбірник сильно наповнений. Значна економія коштів досягається у довгостроковій перспективі завдяки контейнеру для сміття, який легко мити під водою. Не потрібно постійно купувати змінні фільтри-мішки. Фільтри також легко і швидко очищаються у воді та придатні для повторного використання, забезпечуючи довгий термін служби.

У комплект входить плоска насадка, яка ідеально підходить для прибирання сходів та щілин, адже зазвичай саме в них збирається багато бруду. Якісні щетинки, що розташовані на насадці дозволяють підхопити пил та обмежити потрапляння небажаних предметів. Завдяки настінному кронштейну, що входить до комплектації пилосос можна закріпити на стіні, тож він не займатиме багато місця під час зберігання.

Характеристики
Номінальна потужність, Вт 300
Тип акумуляторної батареї Літій-іонна
Акумулятор, мА·г 2200
Номінальна вхідна напруга 100–240В, 50–60Гц,0.4A MAX
Світлодіодна лампа +
Метод фільтрації Multi Cyclone + Металевий фільтр із нержавіючої сталі
Об’єм пилозбірника, мл 450
Час заряджання, годин 4.5 – 5
Режим роботи ECO - 7 kPa/45 хв, STANDARD - 15 kPa/25 хв, HIGH - 25 kPa/12 хв.
Габарити брутто, мм 685×135×253
Вага брутто, кг 3.4