Каталог

Повернутись

Каталог товарів

Смарт-годинник UWatch A1 Gold

Код: 47462-0192
Оцінка користувачів:
3.7 15
Код: 47462-0192
Фото № 1 Смарт-годинник UWatch A1 GoldФото № 2 Смарт-годинник UWatch A1 Gold

Основні характеристики

  • Тип матриці
  • Сенсорний екран
  • Операційна система
    Пропрієтарна
  • Bluetooth
    3.0
  • Стандарт захисту
    IP54
  • Наявність SIM-карти
Всі характеристики
Продавець цього товару:
Рейтинг продавця:

Товар в наявності

599 ₴

Огляд Смарт-годинник UWatch A1 Gold

Розумні годинник Smart Watch A1 - подальший розвиток сучасного стилю годинників-телефонів. Годинники схожі на популярну модель GT08, відрізняються дещо інший конструкцій корпусу, більш зручним ремінцем, широкою лінійкою колірних рішень, переробленої програмною частиною, а також більш чутливим тачскріном. Разом з назвою "Розумний годинник" до даного гаджету можна застосувати ще одне нове слово - "Часофон". Наявність власного приймально-передавального пристрою зв'язку стандарту GSM дозволяє Smart Watch A1 використовувати не тільки в поєднанні зі смартфоном, але і як самостійний пристрій мобільного зв'язку. І це надзвичайно зручно, оскільки часофон A1 завжди під рукою, точніше на руці. Тепер Ви можете не турбується про пропущений виклик або повідомленні. Крім цього пристрій має ще безліч зручних функцій.

Перше включення розумних годин Smart Watch A1

A1 упаковані в картонну коробку, зроблену під дерево. У коробці годинник загорнуті в м'який пакетик, і надійно захищені від зовнішніх впливів завдяки наявності товстої демпферного прокладки. У комплекті є також опис (на китайською та англійською мови), кабель мікро-USB, захисна плівка на дисплей. На сьогоднішній день Smart Watch A1 випускаються з білим ремінцем, чорним, салатовим, синім і червоним. Зовні Розумні годинник А1 дуже схожі на годинник одного відомого бренду, в тому числі і конструкцією ремінця. Справа вгорі розташована кругла кнопка включення, нижче - заглушка, що закриває роз'єм мікро-USB. Перше, що рекомендується зробити після покупки годин - включити російську мову інтерфейсу. У розділі Menu - Іконка налаштувань - Phone settings - Language - Російська мова - ОК. На дисплеях знаходиться велика кількість ікон різних додатків, в тому числі, фітнес - програми. Smart Watch A1 можуть працювати як в парі зі смартфоном за допомогою сполучення через Bluetooth, так і як самостійний пристрій годинник-телефон. Для установки карти стільникового оператора стандарту micro-SIM і карти пам'яті стандарту micro-SD необхідно зняти задню пластикову кришку годин, вийняти акумулятор, розблокувати металеві утримувачі і вставити карти. Збираються розумні годинник А1 в зворотному порядку, великих зусиль докладати не потрібно, все добре замикається. Особливу увагу зверніть на контакти живлення - не деформуйте їх при установці акумулятора. Купити смарт-годинник UWatch A1 Gold Ви можете, оформивши замовлення у нас на сайті, а також за телефоном гарячої лінії 0-800-300-100.

Характеристики

Основні

Призначення Для жінок

Дисплей

Тип матриці IPS
Матеріал дисплея Загартоване скло
Розмір дисплея 1.54”
Роздільна здатність дисплея 240 x 240
Сенсорний екран Є
Щільність пікселів 220 ppi

Процесор

Процесор MediaTek MTK6261
Частота процесора 533 МГц
Кількість ядер 1

Відгуки і питання:

15

Оцінка користувачів

3.7
Відгуки (15)

Основні характеристики

  • Час роботи
    2.8
  • Швидкість роботи
    3.5
  • Дисплей
    3.5
  • Зручність
    2.8
  • Дизайн
    3.3
  • Відгуки (15)
  • Питання (72)

За оцінкою

5
Відгук -
Рекомендую
Відгук -
Рекомендую
Колір: White

Крутий smart-годинник:)Має багато функцій:камера,прийом повідомлень і дзвінків,будильник,календар,калькулятор та ін.

2 сподобалося
5
Відгук -
Відгук -
Колір: Gold

спасибо вам за доставку часы супер даже есть фотоопорат и для флеш карты есть.очень рада покупке ....

1 сподобалося
5
Відгук -
Відгук -
Колір: Gold

Часы пришли быстро!Ребенок доволен,единственное цвет ремешка отличается от заявленного на фото(он темнее).Всем остальным довольны.

5
Відгук -
Відгук -
Колір: Blue

Доставка товара отличная, качество часов А1 тоже нормально, одно то что они китайские, язык в прошивке русский, не смог найти програмки на gps