Кращий сервіс та найкращі матраци в Україні.
Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

 Матрац Magniflex Dual Comfort Anniversary ортопедична модель з оптимальним рівнем комфорту. Створений за ідеальною формулою сучасного матраца: терморегулювальний чохол для створення оптимального мікроклімату на поверхні матраца; безпружинний блок; анатомічні максимально комфортні шари у верхній частині безпружинного блоку - матеріали MALVA Soft® і MEMOFORM®; піна з ортопедичним ефектом в центральній частині блок забезпечує помірну і ідеальну підтримку фізіологічних вигинів хребта (особливо в поперековому відділі).

   Чохол виготовлений з тканини з терморегулирующим ефектом для створення приємного мікроклімату на поверхні матраца. Зручна транспортування у вакуумній упаковці.

   У зв'язку з коливанням курсу валют, ціна може незначно відрізнятися від зазначеної на сайті!

 

 

Характеристики

Тип матраца: безпружинний;

Висота: 27 см;

Жорсткість: середньо-м'який;

Навантаження: до 160 кг;

Країна - виробник: Італія.

Індикатор комфорту матраца Anniversary

1074880.jpg

   У провідних світових виробників матраців давно відсутні такі поняття, як: жорсткий, м'який, середньої жорсткості або середньої м'якості матрац. Це пов'язано з тим, що у кожної людини свої критерії визначення рівня жорсткості, м'якості матраца. Коли покупець вибирає матрац, в першу чергу він повинен орієнтуватися на рівень комфорту, так як це один з основних показників правильного вибору матраца.

Розріз внутрішнього блоку

1074875.jpg

1. Терморегулюючий чохол Style Magniflex®
2. Анатомічна піна MEMOFORM® вшита в чохол - 2см
3. Гіпоалергенні теплорегулюючі волокна
4. Захисна Протипилова ізолює тканину TNT
5. Терапевтична піна MALVA Soft® - 5 см
6. Піна з ортопедичним ефектом ELIOFORM® - 11см
7. Анатомічна піна MEMOFORM® - 5 см для максимального комфорту без зайвого тиску. Користувач матраца може вибирати для комфортного сну будь-яку сторону блоку, виходячи з переваг і особливостей сну.

Матеріали

   Матеріал Memoform® — унікальний матеріал розроблений фабрикою Magniflex. Відмінні особливості цього матеріалу по відношенню до аналогічних матеріалів інших виробників є:
• висока стійкість до деформації і продавлювання
• висока повітропровідної - матеріал не парить
• моментально відновлюється після тривалого навантаження (чим довше піна з ефектом пам'яті тримає відбиток вашої долоні, тим гірше якість і експлуатаційні характеристики матеріалу)
• максимально рівномірно розподіляє вагове навантаження по всій площі використовуваної поверхні
• Не значно схильний до впливу температури - не "кам'яніє» при низьких температурах і не «плавиться» при високих

   Memoform® — ідеально пристосовується до положення нашого тіла, забезпечує максимальний комфорт і повне розслаблення м'язів під час сну, сприяє відновленню сил після втоми, накопиченої за день.

Плечі і спина:

   Значне зниження больових відчуттів при остеохондрозі шийного, грудного і поперекового відділах хребта. Хребет, суглоби і м'язовий корсет знаходяться в розслабленому стані, відпочиваючи від напруги і втоми, накопиченої протягом дня. Максимальний ортопедичний і анатомічний ефект особливо в попереково-крижовому відділі хребта.

Таз і стегна:

   Абсолютна свобода у виборі положення тіла під час сну. Максимальне зниження тиску на великі групи м'язів і м'які тканини. Зниження больових відчуттів при захворюваннях м'язів тазового пояса і нижніх кінцівок.

Ноги і коліна:

Максимальне зниження тиску на лімфатичні судини і вени на ногах, зниження набряклості і больових відчуттів при захворюваннях і пошкодженнях тазостегнових і колінних суглобів.

Кровоносні і лімфатичні судини, нервові закінчення:

   Зниження тиску на кровоносні судини, відсутнє порушення кровопостачання і іннервації суглобів, м'язів, м'яких тканин. Сон комфортний, людина значно зменшує (на 70-90%) кількість змін положення тіла під час сну. Відсутній ефект «залежування» верхніх і нижніх кінцівок. Зниження дискомфорту і больових відчуттів при порушенні периферичного кровообігу.

   Терапевтична піна MALVA Soft® — забезпечує ідеальну комфортну підтримку вашого хребта. Завдяки додаванню в піну натурального рослинного екстракту рослини Мальви, матрац має протизапальну, заспокійливу і релаксуючим ефектами для нервової системи. Екстракт мальви використовується в медицині і косметиці. Ця рослина надзвичайно багате на вітаміни групи А, В і С, а також амінокислотами. Воно заспокоює шкіру, знімає набряки і має цілющі властивості. Головне, чим знамениті квітки мальви - це флавоноїди антоціаніни, найсильніші з рослинних антиоксидантів (вони то і надають квіткам мальви фіолетове забарвлення). У квітках мальви міститься 7% антоцианінів, з них приблизно половину складає Мальвіна. Мальвіна є одним з головних антиоксидантів червоного вина.

Основні властивості екстракту мальви:

- зволожує і заспокоює суху, роздратовану і чутливу шкіру
- стимулює синтез колагенових волокон
- має протизапальну дію
- позбавляє шкіру від надмірної жирності
- потужний антиоксидант

   Піна з ортопедичним ефектом ELIOFORM® — матеріал, виготовлений з додаванням натурального латексу з поєднанням двох типів простих поліефірів, які забезпечують комфортну ортопедичну жорсткість матрац, а також збільшує опір навантаженням без деформації. Матеріал має пористу структуру, що складається з з'єднуються між собою мікропор, що забезпечує ідеальну повітропроникність, рівномірний розподіл вагового навантаження і негативне значення накопичення тепла і вологи. Матеріал сертифікований згідно з європейськими нормами санітарних і гігієнічних показників. Еластичність матеріалу ELIOFORM® забезпечує безперешкодну циркуляцію лімфи, гарантує регенерує відпочинок тканин і внутрішніх органів людини, забезпечує правильну підтримку хребту.

• Гіпоалергенний
• Не містить токсичних речовин
• Стійкий до деформації і продавлювання
• Повітропроникний
• Електробіологічний
• Не деформується
• Безпечний для навколишнього середовища і людини (гарантія oeko tex)
• Анатомічний ефект
• Ортопедичний ефект

   Терморегулюючий чохол Style Magniflex® — (склад: 45% віскоза, 55% Style поліестер, 1% елластан) з аеро наповнювачем Super Soft. При виготовленні чохла використовується унікальна технологія прострочки - Piazzato® (глибока прострочки 4-5 різнотипних матеріалів, в даному випадку Memoform® + тканина + Super Soft + тканина TNT). Поєднання віскози і високотехнологічної поліестерової нитки (високі капілярні властивості і максимальна повітропровідної) забезпечують комфортний мікроклімат на поверхні матраца не залежно від пори року. У зимовий період - за рахунок здатності тканини утримувати велику кількість повітря чохол матраца працює на зігрівання, а в літній період - завдяки високим капілярними властивостями, тканину моментально абсорбує і випаровує вологу з поверхні матраца. Чохол знімний на 2-х блискавках. По периметру чохла вшита 3D стрічка з логотипами фабрики. 3D стрічка забезпечує більш високий рівень воздухопровідності внутрішнього блоку матраца.

   Поєднання ефективності терморегулюючого чохла і анатомічного комфорту з ортопедичною підтримкою, яку забезпечує внутрішній блок матраца, роблять модель Anniversary ідеальною системою комфортного і здорового сну.

Підготовка матраца до експлуатації:

Покладіть матрац на підставу ліжка і зніміть верхній пакувальний поліетилен (не використовуйте ніяких гострих предметів, які можуть пошкодити матрац)
Розгорніть матрац на ліжку (як показано на картинках)
Під впливом повітря матрац тут же придбає свої експлуатаційні форми (повне відновлення матраца через 18-24 години після зняття упаковки) Експлуатацію матраца можна починати через 4-6 годин

 

1066894.jpg

 

   Матрац належної якості, в разі зняття заводської упаковки (в розгорнутому вигляді) обміну або поверненню не підлягає, т.к є засобом особистої гігієни. Нестандартний матрац (індивідуальний, несерійний) належної якості, виготовлений за наданими замовником розмірами не підлягає поверненню або заміні, навіть при наявності заводської упаковки (виняток може становити гарантійний випадок).

 

Переваги матраца Magniflex Dual Comfort Anniversary

 

1. Матрац з анатомічним і ортопедичним ефектами;

2. Створює правильну підтримку хребту під час сну;

3. Відмінно розподіляє навантаження по всьому матрацу;

4. Унікальні властивості нового матеріалу Elioform  з високою еластичністю і ортопедичною підтримкою;

5. Масажний ефект піни Eliosoft зменшує зворотне тиск і сприяє розслабленню м'язового корсету;

6. Диференційована підтримка забезпечує зниження зворотного тиск саме в тих зонах, які найбільше схильні до ефекту «затікання» (зниження кровотоку, іннервації, вільної циркуляції лімфи);

7. Використання екстракту мальви сприятливо впливає на нервову систему;

8. Немає обмежень у використанні за віком і ростом;

9. Терморегулюючий чохол для створення комфортного мікроклімату на поверхні матраца;

10. Висока вагова навантаження на спальне місце;

11. Зручна упаковка в рулоні для транспортування;

12. Зроблено в Італії.

 

Чому необхідно купити матрац Magniflex Dual Comfort Anniversary

 

 

 

1. Оптимальне співвідношення ціна-якість;

2. Можливість готівкового і безготівкового розрахунку;

3. Гнучка система знижок;

4. Європейська якість;

5. Наявність на складі;

6. Безкоштовна доставка по Харкову;

7. Гарантія від заводу - виробника.

 

 

Гарантія 2 роки!

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Матрас Magniflex Dual Comfort Anniversary 180х200

Під замовлення
Артикул: УТ000049120
195 313 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Характеристики
Артикул УТ000049120
Розмір 180х200 см
Висота 27 см
Жорсткість 3
Матеріал Elioform, Malva Soft, Memoform
Вид жорсткості Середні, Жорсткі, Різностороння жорсткість
Матеріал чохла Віскоза
Максимальне навантаження на 1 спальне місце, кг до 160 кг
З'ємний чохол Так
Особливості Двохсторонній, Ортопедичний ефект, З масажним ефектом, З чохлом на блискавці, Скручується в рулон
Країна виробник Італія
Виробник Magniflex

Власний склад!

  • по Харкову до будинку – 150 грн; Безкоштовно від 10000 грн
  • Матраси у скрутці – на склад Нової пошти - Безкоштовно; на адресу - 400 грн
  • Топери – на склад Нової пошти - Безкоштовно; на адресу - 400 грн
  • Матраси/Ліжка по Україні на склад Нової Пошти - від 500 до 1200 грн
  • Матраси/Ліжка по Україні до будинку - від 500 до 1500 грн
  • Текстиль - по тарифах Нової Пошти

Обмін/повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про доставку

  • Готівкою при отриманні (аванс 500 грн).
  • Кредитною карткою в privat24, LiqPay.
  • Через касу чи термінал самообслуговування ПриватБанк.
  • Оплата карткою Монобанк.
  • Оплата частинами на Приват або Монобанк.

Гарантія від виробника 18 місяців

Вгору