Кращий сервіс та найкращі матраци в Україні.
Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Для повноцінного здорового сну потрібний якісний зносостійкий матрац. Купіть ортопедичний матрац Screen Nikelly - це запорука повноцінного сну на довгі роки і здоров'я вашого хребта за рахунок високого анатомічного і ортопедичного ефекту.

Чому покупці віддають перевагу матрацу Скрин Никелли

матрас Screen NikellyОртопедичний матрац Screen Nikelly - це двосторонній пружинний матрац високої і середньої жорсткості. Основним елементом конструкції матраца є 5-ти зональний блок з незалежних пружин Universal pocket spring 5 zone. Він є конструкцією пружин, не залежних один від одного, скріплених додатково по периметру двома сталевими рамками. Пружини спіралевидної форми зі зменшеним радіусом знижують рівень тертя і скрипу матраца. Завдяки зонуванню пружинного блоку забезпечується правильне положення хребта для підтримки його природного стану під час сну. Єврокаркас з пенополиуретана, розташований по усьому периметру блоку пружин підтримує форму матраца в первинному стані і не допускає деформацію країв.

Термоволокно це надійний захисний бар'єр між м'якими настилами матраца і блоком пружин. Mix fiber - це натуральний екологічно чистий нетканий матеріал. До його складу входять натуральні і регенеровані бавовняні, джутові, льняні волокна, які з'єднуються тиском і температурою в шар завтовшки 2 см. Такий склад добре проводить повітря, а також має високу здатність вбирати і виводити вологу. Mix fiber робить спальне місце ще тепліше і затишніше. Оптимальне поєднання високої щільності, еластичності і пружності подарує повноцінний комфорт і міцний сон.

Кокосова койра Elastic coconut - натуральний матеріал з волокон кокосових горіхів, скріплених між собою натуральним латексом, надає виробу пружність і жорсткість і є дуже міцним зносостійким матеріалом. Завдяки такому тандему цей унікальний матеріал має достатню жорсткість і хорошу пружність, що дозволяє якісно підтримувати тіло сплячої людини і розподіляти навантаження. Вона стойка до деформацій, гниття і розкладання.

Чохол з подвійного жаккарда глибокої прошивки - це один з кращих варіантів для виготовлення чохлів на матраци. Завдяки високій щільності жакардового переплетення ниток бавовни з поліестером і додатковому дублюванню спанбондом, має велику довговічність. Використання синтепона великої щільності надає матрацу м'якість і красивий зовнішній вигляд. Завдяки мікроволокнам чохол створить оптимально комфортний мікроклімат для сну на матраці у будь-яку пору року.

Купіть матрац Screen Nikelly - він забезпечить комфортний повноцінний сон, і довгі роки матиме прекрасний зовнішній вигляд і ортопедичні характеристики.
Подробнее: https://magdek.com.ua/ua/matras-screen-nikelly

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Матрац Nikelly Screen 90х190

Під замовлення
Артикул: УТ000100080
4 132 грн
4 591 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Характеристики
Артикул УТ000100080
Розмір 90х190 см
Висота 20 см
Жорсткість 4
Вид жорсткості 5ти зонні
Матеріал чохла Стрейч-жаккард
Максимальне навантаження на 1 спальне місце, кг до 150 кг
З'ємний чохол Ні
Країна виробник Україна

Власний склад!

  • по Харкову до будинку – 150 грн; Безкоштовно від 10000 грн
  • Матраси у скрутці – на склад Нової пошти - Безкоштовно; на адресу - 400 грн
  • Топери – на склад Нової пошти - Безкоштовно; на адресу - 400 грн
  • Матраси/Ліжка по Україні на склад Нової Пошти - від 500 до 1200 грн
  • Матраси/Ліжка по Україні до будинку - від 500 до 1500 грн
  • Текстиль - по тарифах Нової Пошти

Обмін/повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про доставку

  • Готівкою при отриманні (аванс 500 грн).
  • Кредитною карткою в privat24, LiqPay.
  • Через касу чи термінал самообслуговування ПриватБанк.
  • Оплата карткою Монобанк.
  • Оплата частинами на Приват або Монобанк.

Гарантія від виробника 18 місяців

Вгору