Panasonic Lumix G 14mm f/2.5 ASPH II

Артикул
H-H014AE-K
9 999,00 грн.
Об'єктив. Кріплення: Micro Four Thirds. Діапазон діафрагми: F/2.5 до F/22. Кут зйомки: 75°. Елемент з ультранизькою дисперсією : немає. Фокусна відстань: 14 мм (еквівалентно 28 мм). Мінімальна відстань до об'єкту: 18 см. Збільшення: 0,10х. Габарити: 55,5 мм х 20,5 мм. Вага: 55 г

Для тих, хто мріяв про плоский ширококутник , ультратонкий об'єктив Panasonic LUMIX G 14mm f / 2.5 ASPH II для беззеркалок Micro Four Thirds стане справжнім подарунком. Забезпечуючи фокусну відстань еквівалентну 28 мм, широкий кут робить цей об'єктив незамінним у багатьох знімальних ситуаціях. Оптична конструкція складається з шести елементів в п'яти групах, які включають в себе три асферичні елементи, що мінімізують хроматичні аберації і спотворення, збільшують контрастність зображення і зменшують колірну окантовку. Багатошарове покриття лінз зменшує відблиски і ореоли об'єктива, а також підвищує контрастність і точність передачі кольору в умовах поганого освітлення.
 На додаток до можливостей візуалізації цей об'єктив також оснащений кроковим двигуном для швидкої і безшумної роботи автофокусу, застосовним і для фото-, і для відеозйомок. Металевий корпус об'єктива і байонетного кріплення забезпечує довговічність і міцність конструкції.

Write Your Own Review
Ви переглядаєте:Panasonic Lumix G 14mm f/2.5 ASPH II
Your Rating
Список формується. На данний момент Ви можете переглянути характеристики під описом моделі у розділі "Подробиці".

Brands

Aputure
E-Image
Fujinon
Hollyland
Lilliput
Panasonic
Sachtler
Skaarhoj
Sony
Blackmagic Design
SmallRig
  • Акції
  • Користуються попитом
Panasonic Lumix G 14mm f/2.5 ASPH II