odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Офісне крісло Interstuhl PUREis3 PU213 White

Код:741418
Є в наявності
Офісне крісло Interstuhl PUREis3 PU213 White фото
Офісне крісло Interstuhl PUREis3 PU213 White фото
Офісне крісло Interstuhl PUREis3 PU213 White фото
Офісне крісло Interstuhl PUREis3 PU213 White фото
Офісне крісло Interstuhl PUREis3 PU213 White фото
Офісне крісло Interstuhl PUREis3 PU213 White фото
Офісне крісло Interstuhl PUREis3 PU213 White фото
Кешбек, привіт!
Кредит 0,01% до 25 платежів
Новинка
cashback iconКешбек 199 ₴
19 999
Колір
Black фото
Brown фото
White фото
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Продуманий дизайн. Чиста функціональність.

Крісло PUREis3 - це свобода, комфорт і правильна підтримка для вас протягом дня. Воно підлаштовується під користувача, його тіло та руху, не вимагаючи при цьому трудомістких налаштувань, оскільки позбавлено складних та важких механізмів. Все завдяки функціональному дизайну та інноваційної технології Smart Spring - розумній пружині в основі. PUREis3 не тільки забезпечує широкий діапазон рухів, але також гарантує, що користувач завжди почуватиметься комфортно, активно та отримає достатню підтримку. Забудьте все, що ви коли-небудь знали про офісні крісла: PURE гарантує незабутні враження від сидіння – для робочого світу завтрашнього дня, що вже сьогодні є частиною нашого життя.

Особливості:

  • Сучасний, акуратний, функціональний дизайн
  • Видатна мобільність
  • Технологія Smart Spring
  • Інтуїтивне управління
  • Сітчаста спинка для вільної циркуляції повітря
  • Тонкі фіксовані Т-подібні підлокітники
  • Міцні та тихі коліщатка
Interstuhl

Свобода у русі

Концепція PURE заснована на потребах сучасного користувача повсякденному житті та на роботі. Але що таке гарне офісне крісло в наші дні? Воно має бути інтуїтивно зрозумілим у використанні, адаптуватися до користувача та забезпечувати здоровіший стан. PUREis3 готовий надати все це і навіть більше. Мета PURE - забезпечити можливість виконувати якомога більшу частину необхідних щоденних справ сидячи.

Справжня гнучкість

Офісні приміщення стають все більш функціональними, тому користувачі все частіше вибирають меблі, які можуть відповідати їхнім потребам. Нарада команди, за якою йдуть зустрічі з клієнтами, а потім багатогодинна робота за столом? PURE – правильне рішення у будь-якій ситуації. Його продуманий дизайн робить це крісло гнучким партнером у сучасному робочому світі завдяки здібності адаптуватись до кожного користувача.

Interstuhl

Інноваційна технологія Smart Spring

На відміну від будь-якого іншого крісла, PUREis3 був розроблений в першу чергу черга для активних людей. Цей підхід зажадав повного перевинаходи «офісного крісла». І основним компонентом нового дизайну стала Smart Spring – «розумна пружина», яка виготовлена з спеціального з'єднання поліаміду та скловолокна. Разом з з'єднаними з нею вигнутими ребрами спинки вона дозволяє PURE динамічно підлаштовуватися під тіло, вагу та рухи користувача. Smart Spring не тільки визначає зовнішній вигляд PURE, вона також підтримує все крісло і забезпечує вражаючий радіус руху, в тому числі у напрямках, які неможливі на інших стільцях.

Interstuhl

Інтуїтивне керування

З Interstuhl PURE вам не доведеться самостійно виконувати будь-які налаштування, щоб сидіти ідеально. Це офісне крісло саме подбає про оптимальному регулюванні сидіння відповідно до ваших звичок. А його висоту можна легко регулювати за допомогою невеликого важеля під сидінням. Крім того, за бажання спинку з тривимірним радіусом переміщення можна тимчасово обмежити для оптимальної концентрації в час роботи.

Міцне. Практичний. Естетичне

Це офісне крісло більше ніж просто предмет меблів. Воно створено з високоякісних матеріалів і може похвалитися високою витривалість - виробник дає гарантію на нього в 10 років. Завдяки своїй невеликій вазі це універсальне офісне крісло можна легко переміщати. Відкрита сітчаста структура спинки створює враження легкості та забезпечує вільну циркуляцію повітря. А Короткий дизайн допомагає PURE ідеально вписуватися в будь-яку. обстановку. Все це робить PUREis3 чудовим вибором для сучасних офісні інтер'єри.

Interstuhl

Характеристики

Основні характеристики

Матеріал оббивки

Сітка; Текстиль

Матеріал підстави
Основа

Хрестовина з роликами

Регулювання
Механізми

Підйомний механізм (ліфт)

Регулювання підлокітників

Ні

Максимальне навантаження
Колір

Додаткові характеристики

Висота сидіння в верхньому положенні

520 мм

Висота сидіння в нижньому положенні

420 мм

Висота спинки у верхньому положенні

1200 мм

Висота спинки в нижньому положенні

1095 мм

Кут нахилу спинки
Ширина спинки

500 мм

Підлокітники

М'які накладки

Фізичні характеристики

Вага

12,5 кг

Габарити

Висота: 112 см; Розміри спинки: 65 см; Глибина: 42 см

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Завантаження