Продавець LuxMedia інтернет-магазин побутової техніки розвиває свій бізнес на Prom.ua 6 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
1306 відгуків
LuxMedia | інтернет-магазин побутової техніки
+380 (98) 508-33-22
+380 (95) 508-33-22
-18%
Кавомашина автоматична Nivona CafeRomatica 779 (NICR 779), фото 2
Кавомашина автоматична Nivona CafeRomatica 779 (NICR 779), фото 2
Кавомашина автоматична Nivona CafeRomatica 779 (NICR 779), фото 2
Кавомашина автоматична Nivona CafeRomatica 779 (NICR 779), фото 3

Кавомашина автоматична Nivona CafeRomatica 779 (NICR 779)

Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Відкривайте смачну та ароматну каву щодня


Більше ніяких кавоварок

Ми п'ємо каву не тільки для того, щоб прокинутися. Свіжозварений, він наповнює всю кухню неповторним ароматом, а його смак запрошує зупинитися у повсякденній поспіху та відсвяткувати кожну мить, коли ви можете його скуштувати. Кавоварка Nivona 779 гарантує, що ви відчуєте всі ці відчуття, незалежно від того, виберете мелену або зернову каву.

Кавоварка NIVONA CafeRomatica 779, кава мелена, кава в зернах


Футуристичний дизайн

Ця модель доступна в біло-сірому варіанті з металевими елементами. Класична форма пристрою неодмінно сподобається шанувальникам традиційного дизайну. Загальні розміри складають 46 x 24 x 34 сантиметри, тому ви можете легко розмістити його на кухонній стійці. Виглядає настільки універсально, що впишеться в будь-який дизайн інтер'єру, і в той же час буде елементом, що привертає увагу. Такий елегантний дизайн ідеально підходить для приготування не менш елегантного напою.

Кавоварка NIVONA CafeRomatica 779 Футуристичні розміри дизайну


Прямо від бариста

Кавоварка Nivona 779 оснащена інноваційною функцією «Barista in a box». Це гарантує, що якість вашої кави буде рівною тій, яку готує професійний бариста. Це можливо завдяки системі Aroma Balance. Це дозволяє отримати до трьох ароматичних профілів окремо для кожного типу зерна. Перевірте самі, який з них вам більше підходить: «динамічний», «стабільний» чи, можливо, «інтенсивний»? Знайдіть свій ідеал і насолоджуйтесь ідеально підібраними нотами смаку. Перераховані вище профілі відповідають за процес заварювання, який відбувається в кавомашині. Сильно насичений або тонкий, з легким солодкуватим присмаком. З піною, яка тане в роті, або насиченим ароматом шоколаду. Ви вже знаєте, що спробуєте в першу чергу?

Кавоварка NIVONA CafeRomatica 779 функція Barista in box


Тобі вирішувати

Кавоварка Nivona пропонує вам навички справжнього бариста. Відчуйте себе неперевершеним дегустатором і виберіть із запропонованої пропозиції напій, який порадує ваші смакові рецептори. Ось список пропозицій: еспресо, кафе крем, кафе лунго, амерчіано, капучіно, латте макіато. Також це може бути молоко або гаряча вода. Увінчайте готову каву пухнастим шаром молочної піни завдяки функції автоматичного спінювання молока, щоб відчути, як оксамит і інтенсивність поєднуються один з одним.

Кавоварка NIVONA CafeRomatica 779, функція автоматичного спінювання молока, варіанти кави, пропозиції


Відповідно до ваших уподобань

Виберіть одну з п’яти доступних міцностей кави. Внесіть корективи залежно від того, чи потрібна вам велика доза кофеїну перед насиченим днем, чи ви плануєте провести тихий ранок із близькими. Що стосується температури, у вашому розпорядженні є три градуси. Гаряча кава, ідеальна для підігріву, чи не надто тепла, якраз до обіду? Приготуйте такий, який виправдає ваші очікування. Про це подбає ще одна функція. «Moja Kawa» дозволяє запрограмувати вибрані рецепти кави - один індивідуальний і вісім заводських рецептів.

Кавоварка NIVONA CafeRomatica 779, функція моя кава


Винятковий смак

Кавоварка Nivona 779 оснащена ще однією системою - Aromatica. Його робота дуже проста, але ефект чудовий. Він працює наступним чином: вода подається в заварювальний блок під відповідним кутом, завдяки чому напій перемішується, витягуючи всю насиченість його аромату. Якщо ви хочете вибрати його ще точніше, скористайтеся індивідуально настроюваним рівнем помелу кави. Використовуйте також систему попереднього заварювання – зерна будуть попередньо замочуватися у воді без використання тиску. Готові до власного домашнього кафе?

Кавоварка NIVONA CafeRomatica 779


Для комунікабельних людей

Для деяких людей однієї чашки кави недостатньо, щоб повністю прокинутися. Ви один із них? Ви точно будете раді, що ця машина готує дві кави одночасно. Це також корисна функція, коли у вас в гостях друг, і ви хочете пригостити його особливим напоєм. Опція One Touch Spumatore забезпечує додаткову зручність і дозволяє приготувати каву швидше. Капучіно або латте макіато приготуються одним натисканням кнопки.

Еспресо-машина NIVONA CafeRomatica 779 - дві кави одночасно Опція One Touch Spumatore


Тиха робота

Додатковою перевагою автоматичної еспресо-машини Nivona 779 є її тиха робота - використання сучасної ротаційної технології значно знижує рівень шуму при помелі кавових зерен. Конічна шліфувальна машина із загартованої сталі працює ефективно, але не створює надто гучного звуку.

Еспресо-машина NIVONA CafeRomatica 779, безшумна робота, конічний жор


Додаткові функції

На цьому зручності не закінчуються. Електроуправління дозволить підключатися до пристрою через вбудований інтерфейс Bluetooth, а кольоровий TFT-дисплей дозволить контролювати його роботу. Для цього використовуйте свій смартфон із додатком Nivona-App. Ще одна практична деталь – регульований носик для кави. Якщо ви дбаєте про навколишнє середовище та шукаєте екологічне обладнання, ви точно оціните функцію ECO. Повернемося ненадовго до кави – додатковий комфорт під час насолоди забезпечить можливість підігрівати чашки. А якщо ви хочете, щоб все це виглядало ще ефектніше, ви можете підкреслити їх.

NIVONA CafeRomatica 779 Еспресо-машина Додаткові функції Кольоровий TFT-дисплей Bluetooth Інтерфейс Nivona-App Функція ECO


Безпека та ефективне використання

Оскільки пристрій має бути не тільки функціональним, але й безпечним, виробник оснастив його попередженням про низький рівень кави або води в ємності. Другий індикатор рівня рідини - додаткова зручність. Сам резервуар для води знімний, що повністю мінімізує ризик розбризкування. Варто знати, що кількість кави також можна регулювати. Це забезпечує більш тривалу роботу кавомашини.

Кавоварка NIVONA CafeRomatica 779 Безпека та ефективне використання


Основні
ВиробникNivona
Тип використовуваної кавиМелений, Зерна
  • Ціна: 26 999 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner