Кошик
663 відгуків

Сейчас компания не может быстро обрабатывать заказы и сообщения, поскольку по ее графику работы сегодня выходной. Ваша заявка будет обработана в ближайший рабочий день.

Інтернет - Магазин Банка - юа
+380 (68) 580-68-03
+380 (93) 382-83-03
-8%
Моторний надувний човен Ладья ЛТ-310МЕ зі слань-килимком, фото 2
Моторний надувний човен Ладья ЛТ-310МЕ зі слань-килимком, фото 3
Моторний надувний човен Ладья ЛТ-310МЕ зі слань-килимком, фото 2
Моторний надувний човен Ладья ЛТ-310МЕ зі слань-килимком, фото 2
Моторний надувний човен Ладья ЛТ-310МЕ зі слань-килимком, фото 3
  • Моторний надувний човен Ладья ЛТ-310МЕ зі слань-килимком, фото 2
  • Моторний надувний човен Ладья ЛТ-310МЕ зі слань-килимком, фото 3
  • Моторний надувний човен Ладья ЛТ-310МЕ зі слань-килимком, фото 4

Моторний надувний човен Ладья ЛТ-310МЕ зі слань-килимком

У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Чотиримісний моторний човен Ладья ЛТ-310МЕ вирізняється конструкцією заднього сидіння. Воно пересувне. Ви можете самі збалансувати вагу вантажу в човні та організувати простір кокпіту. Присунути лавку ближче до транца для зручності керування двигуном. Повернути її на місце, якщо плануєте йти на веслах. Надувний човен Ладья 310 МО повороту та легко приводиться в дію як за допомогою м'язових зусиль, так і невеликим електромотором. Водночас посилена конструкція дає змогу поставити на неї двигун до 25 л.с.

Дно в цього човна ПВХ накрито слань-килимком із водостійкої фанери. Він повністю знімний і має додаткову широку слань. Зручність догляду за човником із таким настилом поєднується з безпекою, адже широкі та товсті листи бакеліту витримують вагу рибалки най солідніших комплекції. Моторний човен Ладья ЛТ-310МЕ — 4-місний золотий середина. Можна управитися з нею поодинці. Можна розміститися великою компанією. Або поставити потужний мотор і катати дітей із її допомогою на водному атракціоні.

НУЖНА ДОПОМОГА або ІНШИНА КОМПЛЕКТАЦІЯ
телефонуйте, підкреслимо та підберемо!

Хочете перед тим, як купити надувний човен, Побачити Лад'ю 310 МОживо пропонуємо подивитися відеовідбиття від покупця на човен Ладья ЛТ-310М. Будь ласка, зверніть увагу: у ролику представлений варіант із фіксованими сидіннями. А в картці товару — моторний надувний човен Ладья ЛТ-310 МО з пересувним заднім сидінням.

УВАГА! Експлуатація човна під час тиску в бортових відсіках, що перевищує номінальний тиск, призводить до різкого зниження терміну експлуатації човна.Бортові відсіки є герметичними; у накачаному вигляді вони зберігають свою форму впродовж 12 годин.

Гарантія на надувний човен 3 роки!

Доставка
2-3 дні

14 днів
для повернення й обміну

Оплата
під час отримання

ПІДРОБЛИВОСТІ ПРИТУЙТЕ, ПОЖУЛЬУ, У МЕНЕДЖerУ

Будь ласка, зверніть увагу: виробник залишає за собою право будь-якої миті вносити не погіршувальні якості товару зміни в комплектацію та дизайн без обов'язкового повідомлення покупця!

Основні
ВиробникЛадья
  • Ціна: 10 598 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner