Кошик
665 відгуків

Сейчас компания не может быстро обрабатывать заказы и сообщения, поскольку по ее графику работы сегодня выходной. Ваша заявка будет обработана в ближайший рабочий день.

Інтернет - Магазин Банка - юа
+380 (68) 580-68-03
+380 (93) 382-83-03
-8%
Байдарка Ладья Чайка ЛБ-300 базова, фото 2

Байдарка Ладья Чайка ЛБ-300 базова

У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Надувна байдарка Ладья Чайка ідеальна для рафтингу та сплавів гірськими річками. Найкраща серед маломірних плавальних суден, призначених для бурхливих морських хвиль. Основні переваги — чудова стійкість на воді, маневровість і чудова прохідність.

Надувне дно байдарки ПВХ Ладья Чайка прикріплене на рівні трохи нижче середини балона. Водночас саме перфороване отворами кріплення розташоване вище рівня води. Така система самооливна дає байдарці осушуватися за кілька секунд і повертати собі керованість після потрапляння в поріг або заливання хвилею.

колінні упори, що входять до комплекту, спеціально адаптовані під сплави бурхливою водою. Вони фіксують Вас у байдарці, надаючи водночас повну свободу маневру та забезпечуючи правильну посадку. У разі оверкування (перевороту) можливе миттєве звільнення з упорів завдяки розгинанню ноги в коліні.

НУЖНА ДОПОМОГА або ІНШИНА КОМПЛЕКТАЦІЯ
телефонуйте, підкреслимо та підберемо!

Гарантія на надувну байдарку Каяк Ладья Чайка 3 роки!

УВАГА! Експлуатація байдарки ПВХ під час тиску в бортових відсіках, що перевищує номінальний тиск, призводить до різкого зниження терміну експлуатації надувної байдарки.Бортові відсіки є герметичними; у накачаному вигляді вони зберігають свою форму впродовж 12 годин.

Доставка
2-3 дні

14 днів
для повернення й обміну

Оплата
під час отримання

ПІДРОБЛИВОСТІ ПРИТУЙТЕ, ПОЖУЛЬУ, У МЕНЕДЖerУ

Будь ласка, зверніть увагу: виробник залишає за собою право будь-якої миті вносити не погіршувальні якості товару зміни в комплектацію та дизайн без обов'язкового повідомлення покупця!

Основні
ВиробникЛадья
  • Ціна: 7 360 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner