Каталог

Повернутись

Каталог товарів

Дитяча коляска універсальна 2 в 1 Bebetto Flavio 03 (503.12.20.003)

Код: 708346
Фото № 1 Дитяча коляска універсальна 2 в 1 Bebetto Flavio 03 (503.12.20.003)Фото № 2 Дитяча коляска універсальна 2 в 1 Bebetto Flavio 03 (503.12.20.003)Фото № 3 Дитяча коляска універсальна 2 в 1 Bebetto Flavio 03 (503.12.20.003)Фото № 4 Дитяча коляска універсальна 2 в 1 Bebetto Flavio 03 (503.12.20.003)Фото № 5 Дитяча коляска універсальна 2 в 1 Bebetto Flavio 03 (503.12.20.003)Фото № 6 Дитяча коляска універсальна 2 в 1 Bebetto Flavio 03 (503.12.20.003)

Основні характеристики

Всі характеристики

Зацікавив товар?

Наш продавець проконсультує вас.

Сервіс доступний з 10:00 до 20:00

Відеоконсультація
Продавець цього товару:

Товар в наявності

19 900 ₴

Огляд Дитяча коляска універсальна 2 в 1 Bebetto Flavio 03 (503.12.20.003)

Новинка від Bebetto - інноваційна універсальна коляска Bebetto FLAVIO 2 в 1 або опціонально 3 в 1. Вирішено головне питання: комфортна коляска під мій зріст? Нова розробка Bebetto дозволяє встановити люльку на двох рівнях - для високих і низьких!

Переваги: ​

Зняття люльки двома способами: або відпустивши фіксатор конструкції, або натиснувши кнопки блокування на рамі; Капюшон люльки регулюється двома способами: натисненням ручки для перенесення люльки або утримуючи всередині неї дві кнопки; Прогулянковий блок розроблений на базі багаторічного досвіду Bebetto, а також з урахуванням побажань самих користувачів-батьків. Ремені безпеки, бампер, регульована спинка, капюшон-батискаф- врахована кожна деталь для комфортних прогулянок в будь-який час року; Легка вага: - люлька 2,9 кг, - прогулянковий блок: 4,4 кг, - рама: 8,8 кг. Система SAS зводить до мінімуму вібрації, а система DMS спрощує управління коляскою. FLAVIO комплектується безкамерними колесами Flexy Wheels, які не вимагають прокачування. Великою перевагою стануть адаптери, завдяки яким на шасі Bebetto можна встановити більш 20 видів автокрісел найпопулярніших марок.

МОНТАЖ І ДЕМОНТАЖ:

Інноваційне рішення - 2 способи зняття люльки з рами. Стандартний спосіб - за допомогою двох кнопок з боків рами. А також нове рішення: потягнувши за ручку-фіксатор, яка знаходиться під люлькою. Механізм установки/зняття блоків надійний і простий в експлуатації - просто натисніть на дві ергономічні кнопки, які розташовуються в легкодоступному місці, і підійміть блок. Установка люльки і прогулянкового блоку в обох напрямках ходу коляски. "3 в 1" - опціонально.

КОНСТРУКЦІЯ І АМОРТИЗАЦІЯ:

Алюмінієве шасі легке і надійне; Запатентована система амортизації DMS і система поглинання коливань SAS; Амортизатори на задніх колесах з регулюванням жорсткості; Передні колеса обертаються на 360 °, фіксуються для пересування "прямо"; Безкамерні колеса Flexy Wheels - інноваційне рішення. Колеса наповнені спеціальною піною, завдяки чому мають стабільну форму і постійний оптимальний рівень тиску в шинах. Колеса Flexy Wheels стійкі до проколів, не відрізняються за вагою і еластичності від надувних, сприяють кращій амортизації. Гальмівний механізм Stop & Go - зручна педаль гальма, надійне блокування коліс. Ергономічна ручка регулюється на 180 °. Інноваційна система складання Easy To Fold System "одним натисканням" - безпечний, високоміцний механізм. Встановлено Автоблокіратор для запобігання самоскладанню конструкції Система висувних осей колеса - осі коліс ховаються в конструкції, що запобіжить їх втрату під час транспортування.

ЛЮЛЬКА:

Днище люльки виготовляється з високотехнологічного матеріалу EPP; Його характеристики: легкий, міцний, водостійкий, забезпечує відмінну теплоізоляцію, а також на 100% придатний для повторної переробки; Люлька складається для компактного зберігання або транспортування; Зручні бічні ручки і ручка на капюшоні для перенесення; Для дітей від 0 до 6 місяців (до 9 кг);

ПРОГУЛЯНКОВИЙ БЛОК:

5-точкові ремені безпеки "ростуть" разом з дитиною - сучасний і дуже практичний механізм регулювання ременів по висоті; Об'ємний капюшон-батискаф опускається дуже низько для захисту від будь-якої негоди або сонця, а також повністю згортається, має вентиляційне вікно-сітку; Підпружинений механізм автоматичного блокування дозволяє легко регулювати спинку в 5 положеннях від "лежачи" до "сидячи"; Підніжка регулюється під кутом 90 °; Бампер легко відстібається 2-ма кнопками; У комплект входять великий теплий чохол; Для дітей від 1 місяця до 3 років (до 15 кг);

МАТЕРІАЛИ ЗОВНІШНІ І ВНУТРІШНІ:

Для зовнішньої оббивки застосовується водо- і пиловідштовхуючий матеріал, який виробляється c технологією UV 50+ для захисту від УФ-випромінювання; Для внутрішньої оббивки люльки використовуються натуральні, безпечні матеріали, всі елементи знімаються для прання; Ручка, бампер і підніжка прогулянкового блоку оббита еко-шкірою; М'які плечові накладки на ремені безпеки і м'який чохол для пряжки ременя додасть комфорту під час прогулянок; Купити коляску універсальну 2 в 1 Bebetto Flavio 03 (503.12.20.003) Ви можете, оформивши замовлення у нас на сайті, а також за телефоном гарячої лінії.

Характеристики

Основні

Тип Універсальні (2в1)
Колеса Пiна
За віком дитини До 3 років
За вагою дитини До 15 кг
Максимальна вантажопідйомність 15 кг
Колісна схема шасі 4-х колісна
Поворотність коліс Передні поворотні
Ремені безпеки 5-ти точкові
Можливість установки люльки Два положення
Ширина шасі, см 61 см
Регулювання рукоятки по висоті Є
Перекидна ручка Немає
Механізм складання Книжка
Вага 13.2 кг
Колір Хакі
Країна ТМ Польща

Відгуки і питання:

0

Будьте першим, хто залишить відгук або задасть питання.

+300 ₴ за корисний відгук
?