CONTINENTAL SportContact 7 285/35R21 105Y

Код товара: 42381

  • Сезон: Летние;
  • Бренд: CONTINENTAL;
    • Тип авто: Легковой;
    • Ширина: 285;
    • Профиль: 35;
    • Диаметр: R21;
    • Шипы: Нет;
    • Возможность ошиповки: Нет;
    • Индекс нагрузки: 105 - до 925 кг;
13255 грн
В наличии

Детальное описание

Continental SportContact 7 – призначені для літніх умов експлуатації високошвидкісні шини з безпечними характеристиками керованості та стабільною, передбачуваною поведінкою як на сухій, так і мокрій дорожній поверхні. Це шини, що розсувають межі продуктивності спортивної автогуми, здатні подарувати максимальне задоволення від водіння, ще й дуже тривале. Також шини SC7 пропонують одне з найнижчих значень опору коченню в сегменті UUHP, їхня паливна економічність відповідно до євромаркування відноситься до класу «C».

Ці шини, офіційно представлені у вересні 2021 року, випускаються з посадковими діаметрами від 19 до 23 дюймів і добре підходять для «екіпірування» потужних компактних, суперкарів та тюнінгованих транспортних засобів, як легкових, так і SUV-ів: Continental SportContact 7 (Континентал Спорт Контакт 7) адаптовані для кожного типу автомобіля.

У процесі розробки SportContact 7 велика увага була приділена покращенню всіх критеріїв ефективності, що дозволяють поєднувати максимальний рівень безпеки та задоволення. Завдяки інноваційному асиметричному малюнку протектора шини легко адаптуються до сухої та мокрої дороги, забезпечуючи відмінні точність реакцій на команду керма та стійкість навіть на високих швидкостях у поворотах.

У той час, як звичайні спортивні шини по-різному реагують на вагу, розмір і двигун автомобіля, Continental SportContact 7 перші в сегменті високопродуктивних шин підходять для експлуатації на всіх типах транспортних засобів. Характеристики моделі підлаштовані під кожен клас автомобілів, а використовувані в ній технології незалежно від розміру дарують однакові відчуття водіння . Вони враховують зчеплення з дорогою при різних навантаженнях, швидкість пересування, стиль водіння, що було досягнуто за рахунок впровадження не тільки адаптивного малюнка протектора, а й боковин, а також конструктивних особливостей внутрішньої структури шин, зокрема гібридного арамідного шару, що покращує керованість на високій швидкості .

М'яка гумова суміш Sport Contact 7 під назвою BlackChili ідеально відповідає дуже жорсткому малюнку з макроблочним дизайном та малою кількістю порожнеч. Вона не тільки оптимізує зчеплення за будь-якої літньої погоди, але й значно збільшує пробіг.

Обратите внимание!
  1. Стоимость актуальна на момент оформления заказа.
  2. При покупке менее 4-х единиц товара стоимость может быть выше указанной.
  3. Бывают редкие случаи, когда у нас нет возможности продать менее 4-х единиц товара.
  4. Фото носит исключительно информационный характер. Цвет букв, кол-во канавок, наличие шипов и т.д. уточняйте у менеджеров.