Click, интернет-магазин
Не рекомендую
Согласен с отзывом

Придбав цей (Відеокарта GeForce RTX 4090 GameRock (NED4090019SB-1020G)) товар спеціально під акцію яку проводить компанія Nvidia.
На сайті магазину зазначено що начебто така акція інсту і вони приймають в ній участь.
Але магазин відверто неправдиву інфомацію розміщує на своєму сайті, бо все що вказано по умовам акції не виконується самим магазином.
По перше магазин позиціонує акцію наче це акція від компанії Nvidia, залишає всі посилання на сайт виробника де є умови акції, також наче всі умови скопіював з сайту компанії Nvidia.
По друге навіть зазначає телефон гарячої лінії на яку можна звернутись в разі винекнення проблем.
Але магазин не виконує жодної зазначеної умови, в переписці зазначає що мій товар не приймає участі*(хоча по правилах акції приймає), номур телефону гарячої лінії це номер телефону зовсім іншої компанії та магазину побутової техніки.

По факту відеокарту я купив, але нажаль після махінації магазину лишився без акційної пропозиції.
Не довіряйте жодній акції яку проводить цей магазин, вони відверто обманюють вас, напевно це тільки одна з багатьох схем "додаткового" заробітку цього магазину.

Менеджер: Click.ua
Заказ: 56529

31.05.2023

vlad.vol
Не рекомендую
Согласен с отзывом

Первое, адрес магазина узнаешь только в момент заказа, на сайте ни слова, ну ОК. Заказал ОЗУ вечером в воскресенье, на сайте, самовывозом. Был удивлен, что перезвонили, чего не ждал, понимая, что выходной. Менеджер сказал, что есть в наличии, цена такая-то и можете приезжать и забирать в понедельник после обеда. Номер 39150. Приезжаю, а мне дают понять, что считают меня идиотом. Говорят, что мне звонить никто не мог, что заказ они только в понедельник оформили, что планки мои заказали и они будут, может быть, завтра или послезавтра. Короче очередная шарага, если в такой мелоче у них бардак и проблемы, то можно представить, что будет с крупными покупками в случае гарантийного обращения и т.д. Короче, если товар не эксклюзивный и нервы и время дороже, обойдите стороной.

Заказ: 39150

23.01.2023

Александр O

Отзывы

отличный нет
нормальный нет